fb white  Følg med p å Facebook

Oasis Wellness er en massør og kosmetolog, der holder til på Rådhusvej i Charlottenlund. Vi kan tilbyde behandling af negle, forskellige former for massage og wellness samt kosmetologiske behandlinger som blandt andet voksbehandling af ben, samt farvning af bryn og vipper.

Vi har stor erfaring som massør og kosmetolog

​Vi har naturligvis gennemført de relevante uddannelser, efteruddannelser og kurser, ligesom vi har mange års erfaring som massør og kosmetolog. Dertil kommer, at vi naturligvis lægger stor vægt på god kvalitet og stor kundeservice. Derfor lægger vi også vægt på, at vores kunder skal blive modtaget med en smil. Og når kunderne forlader vores klinik, skal de være glade, afslappede og tilfredse med deres oplevelse hos os.

Vi kan samtidig tilbyde gode parkeringsforhold lige ved døren, men der er også nem adgang til vores klinik med offentlige forbindelser som S-tog eller bus. Vi ligger med andre ord ganske centralt i byen, hvor der også er en masse andre muligheder, når du alligevel skal besøge os.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken

​​Vores klinik, Oasis Wellness, ligger på Ordrupvej 76B, 2920 Charlottenlund, hvor du altid er velkommen til at kigge ind, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores gode tilbud. 

Du kan også ringe til os på telefon 22 44 99 86 eller på vores ONLINE BOOKING for at bestille tid hos en massør og kosmetolog.​

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Ordrupvej 76B, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.30 - 19.00​

Lørdag: 10.00 - 17.00

Søndag: lukket