fb white  Følg med p å Facebook

Sportsmassage gør dig klar til sport

Som alle der har dyrket sport ved, så kan det ofte mærkes på kroppen når man har brugt den meget, og her kan en sportsmassage gøre underværker. Hos Ton Horm Massage Klinik har vi hjulpet mange sportsudøvere i Charlottenlund nær Hellerup og Gentofte. 

Mange gange har vi med en sportsmassage fået folk ud på banen igen eller ind i centret efter en mindre pause.

At få sportsmassage fjerner mælkesyre

En af de mange fordele, som vores kunder oplever med vores sportsmassage er, at den er med til at fjerne mælkesyre. Og det er netop mælkesyre, som kroppen producerer når man dyrker sport.

Denne syre er god for kroppen idet den kommer, men den kan give tunge ben, hvis ikke man får udført en massage, som kan være med til at fjerne mælkesyre.

At fjerne denne syre ved hjælp af en sportsmassage gør således, at du hurtigt genvinder din styrke til næste gang du skal træne fodbold, håndbold, ishockey eller en helt anden sportsgren.​

​Hvis du vil være helt god ved din krop kan du gøre det til en vane at få udført sportsmassage regelmæssigt, for eksempel hver måned. Således vil din krop hurtigere blive klar til kamp samtidigt med, at du med mindre risiko lige pludseligt vil få en sportsskade. For sportsmassage går netop ind i musklerne og sørger for, at de er mere modstandsdygtige da de bliver masseret på plads.

​Kontakt os i dag og bestil en tid

Besøg os allerede i dag, så vi sammen kan se hvilken sportsmassage vi kan lave til dig så du er fit for fight! Vi kan besøges på adressen Fredenvej 1,st., dør 2, Charlottenlund og du kan ringe til os på telefon ​22 44 99 86 eller skrive på info@oasiswellness.dk.

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.00 - 19.00​

Lørdag: 09.00 - 15.00

Søndag: Efter aftale.