fb white  Følg med p å Facebook

Hotstone-massage afhjælper ømme muskler

​En hotstone-massage har mange fordele, og hos Hon Torm Massage Klinik får vi mange kunder fra både København og Nordsjælland, som kommer ind og beder om at få foretaget en hotstone-massage. 

Vi oplever, altid at vores kunder ånder dybt ud og er helt afslappede efterfølgende, som om, at stress, bekymringer og spændinger med en sådan hotstone-massage forsvinder ud af kroppen langsomt. 

Derfor tilbyder vi ofte denne massage til folk, som føler sig stressede og som generelt har brug for at slappe helt af.

En hotstone-massage foregår med lavasten

Når vi udfører en hotstone-massage foregår det ved, at vi opvarmer nogle lavasten. Når disse lavasten er tilstrækkeligt opvarmet lægger vi dem på strategiske punkter på kroppen, for eksempel forskellige steder på ryggen. Vores kunder oplever dog aldrig ubehag, da vi ikke varmer stenene så meget op, at det bliver ubehageligt for kunden.

​​

En del af en hotstone-massage er, at varmen fra stenene trænger ind og løsner spændinger i kroppen. Dette gør, at musklerne er helt modtagelige over for en hotstone-massage, da de er smidige og fleksible. 

Det andet trin i en hotstone-massage er, at vi smører kroppen ind i olie, som vi efterfølgende masserer med de varme lavasten, således, at både lavasten og olier mødes og gør kroppen helt afslappet og varm.

​​Med en hotstone-massage vil du opleve færre myoser

Hele denne massage med varme lavasten giver en både vidunderlig, afslappende og helende massage. En hotstone-massage er ikke kun godt for selve kroppen, musklerne og det fysiske velvære. Også en stresset sjæl vil opleve, at blive mere afslappet da der er en direkte forbindelse mellem psykisk og fysisk velvære. Oplever du mange myoser i ryg og især skuldre, vil en hotstone-massage løsne op for disse og massere mange af dem væk. Myoser opstår ofte hvis du har et stillesiddende job, hvor du sidder og spænder musklerne i mange timer.

Book en tid i dag

​Book en tid til en hotstone-massage i dag og lad os gøre dig mindre anspændt. Vi kan kontaktes på 22 44 99 86 eller info@oasiswellness.dk, hvor vi står klar til at booke en tid.

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.00 - 19.00​

Lørdag: 09.00 - 15.00

Søndag: Efter aftale.