fb white  Følg med p å Facebook

Aroma-massage er godt for hele kroppen

En af de mange behandlinger vi udfører på Ton Horm Massage Klinik er aroma-massage, som mange kunder fra København og det øvrige Nordsjælland har nydt stor gavn af. Vi går op i, at vores massage med aroma både er afslappende for vores kunder samtidig med, at vi sørger for, at deres krop er mere modstandsdygtig når de går ud af vores efterfølgende.

Få gavn af aroma-massage indvendigt og udvendigt

En massage er altid noget, som sker udvendigt og det gælder naturligvis også for en aroma-massage. Der kan dog ske det, at en massage også går ind og gør noget ved psyken på en positiv måde og dette er i højeste grad noget, som netop aroma-massagen gør. For med denne massage får man nemlig skærpet både de taktile, kropslige sanser med selve behandlingen, men samtidigt får man skærpet lugtesansen på grund af de aromaer man bruger.

Netop disse aromaer går ind og gør noget ved psyken, hvilket gør hele oplevelsen omkring aroma-massage til en fantastisk oplevelse. De forskellige aromaer, som man anvender til massagen trænger også ind i kroppen og gør godt udvendigt, såvel som indvendigt.

En aroma-massage vil give dig ny energi

Hvis du føler dig lidt flad, er der ingen tvivl om, at en aroma-massage vil gøre dig godt. Uanset om det er et stillesiddende kontorarbejde eller om det er et meget aktivt arbejde du har, så vil du opleve, at en aroma-massage går ind og sætter nogle energier løs, som vil give dig mere energi.

Vi udvælger nøje de aromaer vi bruger, således, at de passer bedst til lige netop den behandling og den klient, som skal behandles og have en aroma-massage.​

Kom forbi os og hør nærmere

Hvis en sådan aroma-massage har vækket din interesse, så ring til os i dag på

22 44 99 86 eller skriv til os på info@oasiswellness.dk og sammen kan vi se, hvilken massage, der vil være bedst i lige netop
​din situation.

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.00 - 19.00​

Lørdag: 09.00 - 15.00

Søndag: Efter aftale.