Klinikken holder lukket fra d.3/8 til og med d.9/8

​+12 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Bredt udvalg af forkælelse

spa

Afslappende & rolig atmosfære​

spa (1)

Par massage skaber en god oplevelse for to​

​Ønsker du at skabe en god oplevelse for dig selv og en anden person kan du vælge at tage til par massage, som er yderst populært for både kærestepar, veninder og venner. En par massage består i, at man kommer som par, det vil sige to personer, og sammen får udført en massage.

Vi udfører mange par massager for mange forskellige ’par’ her hos Hon Torm Massage Klinik og vi har derfor stor erfaring inden for at give netop denne form for massage. Par massage tilbydes i Charlottenlund nær Hellerup og Gentofte.

I vil aldrig glemme en par massage

Vi oplever, at der er mange kærestepar som kommer og får par massage. Der kommer kærestepar og får par massage, hvis de ønsker at have en oplevelse sammen, som de kan se tilbage på med glæde senere hen.

Ofte sker dette i forbindelse med en årsdag eller lignende, hvor den ene del af parret beslutter sig for at give en par massage, som de begge kan få glæde af. Der kommer også mange venindepar hos os, som skal have en rigtig venindedag, og her er en massage for par oplagt til rigtigt at hygge igennem med.

Når I skal have par massage er der mange forskellige slags massageformer I kan vælge imellem. Når I venter på jeres par massage, kan I beslutte jer for om I ønsker en helt traditionel massage, hvilket er meget populært.

En par massage kan også bestå i oliemassage, hvor vi udvælger nogle olier som vi anvender. Det kan også være, at I ønsker en massage, som er god til sportsudøvere og i så fald kan vi tilbyde en sportsmassage. Og desuden kan vi tilbyde en aroma-massage.

Kontakt os i dag og bestil en tid

Overrask en du holder af med en par massage og ring til os på 39 90 10 03, eller skriv os en mail på info@oasiswellness.dk.​

Priser

  • ​​Par massage 60 min. 950 kr.
  • Par massage 90 min. 1350 kr.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Følg os på Facebook

​Har du spørgsmål vedrørende din forkælelse?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

massage_2

- Frederikke

Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen.

- Kristine

Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!

- Ulla

Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage

- Nevin

Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet

- Lone

Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation