fb white  Følg med p å Facebook

Thai oliemassage vil efterlade dig afslappet

Går du og døjer med ømme muskler, så vil en thai oliemassage være ideel for dig. Hos Ton Horm Massage klinik har vi gjort mange mennesker gladere med oliemassage. Vi har mange kunder i og omkring København og det øvrige Nordsjælland, og vi har altid tilfredse kunder, som går fra vores klinik med sænkede skulder og rank ryg efter de har fået en thai oliemassage.

Den bedste thai oliemassage med de rette olier

På mange måder minder den thai oliemassage du kan få hos os om den mere traditionelle form for thai massage uden olie, men adskiller sig så ved at til netop denne form for massage anvender vi olier. Vi sørger for at bruge den bedste olie i den bedste kvalitet, da netop olietypen er en stor del af thai oliemassage, og betyder meget for kundens oplevelse af behandlingen.

Få en oliemassage hvis du har trætte muskler

Er musklerne trætte og ømme, er den ideelle form for behandling en thai oliemassage, som vil gøre, at du føler dig mere afslappet efterfølgende og den vil gøre, at du kan sænke skuldrene mere, fordi, at du vil være mindre anspændt. 

En oliemassage går nemlig ind under huden og løsner op for alt det, der spænder. Hvis du for eksempel har et kontorjob, hvor du sidder meget ned vil en thai oliemassage gøre underværker - uanset hvilke smerter du oplever.

Udover, at du vil kunne mærke en afslapning i hele kroppen efter en oliemassage, vil du også kunne mærke, at oliemassagen gavner på andre måder. Blandt andet oplever alle vores kunder en øget blodgennemstrømning efter en thai oliemassage, da en sådan massage sætter gang i hele kroppen. Vi har forskellige længder af behandlinger med thai oliemassage, og hvad du ønsker er helt op til dig.

Ring til os i dag

Kom ind til os og lad os klare dine ømme og trætte muskler med en thai oliemassage. Vi hører til på adressen Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund og kan kontaktes på telefon 22 44 99 86 eller skriv på info@oasiswellness.dk.

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.00 - 19.00​

Lørdag: 09.00 - 15.00

Søndag: Efter aftale.