fb white  Følg med p å Facebook

Trænger du til at få løsnet op i kroppen, eller vil du gerne give dig selv lidt ekstra forkælelse med en god omgang massage? Hos Oasis Wellness kan vi give dig en god behandling, så du kan få løsnet op i alle muskler og led ved hjælp af massage fra en af vore professionelle massører.

Vores klinik ligger på Rådhusvej 10 i Charlottenlund, men om end du er fra Gentofte, Hellerup eller et helt tredje sted, så kan vi give dig den helt rigtige behandling. Vi sørger for god komfort, så du kan føle dig godt tilpas, stresse af og blot nyde en dejlig massage.

Stress af med en afslappende omgang massage

Massage kan for mange virke afstressende, og det er en god metode til at koble af fra en travl hverdag.​ Vi kan sørge for at du løsner op i hele kroppen, og under massagen vil du føle dig helt afslappet, så du efterfølgende er helt klar til hverdagens udfordringer.​

Vi tilbyder flere forskellige typer af massage, som blandt andet parmassage, hvor du og din partner kan få en hyggelig og afslappende oplevelse sammen, samt thaimassage.

​Ring og bestil en tid eller book online

Vil du gerne sikre dig en tid til en god omgang massage, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på 39 90 10 03, eller du kan booke en tid her på siden.

Uanset hvilken form for massage du ønsker, så finder vi en tid til at tage os kærligt af dig og din krop. Vi giver garanti for en massør med stor erfaring, så du kan få en god massage og behandling af de muskler, som du har behov for at få løsnet op.​

Priser

Oasis combination thai & sporst massage 70 min

650,-

Oasis combination thai & sporst massage 90 min.

750,-

- Frederikke

"Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen."

- Kristine

"Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!"

- Ulla

"Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage."

- Nevin

"Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet."

- Lone

"Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag."

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Oasis Wellness 

Fredenvej 1,st., dør 2 , Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 36292032

Kontakt os

Telefon: 22 44 99 86

E-mail: info@oasiswellness.dk

Mails besvares alle dage.

Åbningstider

Mandag - fredag: ​09.00 - 19.00​

Lørdag: 09.00 - 15.00

Søndag: Efter aftale.