Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Oasis Wellness er en frisør, massør og kosmetolog, der holder til på Rådhusvej i Charlottenlund. Vi kan tilbyde klip og farvning af hår, behandling af negle, forskellige former for massage og wellness samt kosmetologiske behandlinger som blandt andet voksbehandling af ben, forlængelse af øjenvipper samt farvning af bryn og vipper eller tatovering af bryn eller læber.

Vi har stor erfaring som frisør, massør og kosmetolog

Vi har naturligvis gennemført de relevante uddannelser, efteruddannelser og kurser, ligesom vi har mange års erfaring som frisør, massør og kosmetolog. Dertil kommer, at vi naturligvis lægger stor vægt på god kvalitet og stor kundeservice. Derfor lægger vi også vægt på, at vores kunder skal blive modtaget med en smil. Og når kunderne forlader vores klinik, skal de være glade, afslappede og tilfredse med deres oplevelse hos os.

Vi kan samtidig tilbyde gode parkeringsforhold lige ved døren, men der er også nem adgang til vores klinik med offentlige forbindelser som S-tog eller bus. Vi ligger med andre ord ganske centralt i byen, hvor der også er en masse andre muligheder, når du alligevel skal besøge os.

Du er altid velkommen til at kigge forbi klinikken

Vores klinik, Oasis Wellness, ligger på Rådhusvej 10 i Charlottenlund, hvor du altid er velkommen til at kigge ind, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores gode tilbud. Du kan også ringe til os på telefon 39 90 10 03 eller på vores ONLINE BOOKING for at bestille tid hos en frisør, massør og kosmetolog.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation