Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Thai oliemassage vil efterlade dig afslappet

Går du og døjer med ømme muskler, så vil en thai oliemassage være ideel for dig. Hos Ton Horm Massage klinik har vi gjort mange mennesker gladere med oliemassage. Vi har mange kunder i og omkring København og det øvrige Nordsjælland, og vi har altid tilfredse kunder, som går fra vores klinik med sænkede skulder og rank ryg efter de har fået en thai oliemassage.

Den bedste thai oliemassage med de
​rette olier

På mange måder minder den thai oliemassage du kan få hos os om den mere traditionelle form for thai massage uden olie, men adskiller sig så ved at til netop denne form for massage anvender vi olier. Vi sørger for at bruge den bedste olie i den bedste kvalitet, da netop olietypen er en stor del af thai oliemassage, og betyder meget for kundens oplevelse af behandlingen.

Få en oliemassage hvis du har
​trætte muskler

Er musklerne trætte og ømme, er den ideelle form for behandling en thai oliemassage, som vil gøre, at du føler dig mere afslappet efterfølgende og den vil gøre, at du kan sænke skuldrene mere, fordi, at du vil være mindre anspændt. En oliemassage går nemlig ind under huden og løsner op for alt det, der spænder. Hvis du for eksempel har et kontorjob, hvor du sidder meget ned vil en thai oliemassage gøre underværker - uanset hvilke smerter du oplever.

Udover, at du vil kunne mærke en afslapning i hele kroppen efter en oliemassage, vil du også kunne mærke, at oliemassagen gavner på andre måder. Blandt andet oplever alle vores kunder en øget blodgennemstrømning efter en thai oliemassage, da en sådan massage sætter gang i hele kroppen. Vi har forskellige længder af behandlinger med thai oliemassage, og hvad du ønsker er helt op til dig.

Ring til os i dag

Kom ind til os og lad os klare dine ømme og trætte muskler med en thai oliemassage. Vi hører til på adressen Rådhusvej 10,
​2920 Charlottenlund og kan kontaktes på telefon 39 90 10 03

Priser​

  • Thai oilemassage 30 min. 300 kr.
  • Thai oilemassage 45 min. 400 kr.
  • Thai oilemassage 60 min. 500 kr
  • Thai oilemassage 90 min. 700 kr.​

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation