Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Par massage skaber en god oplevelse for to​

Ønsker du at skabe en god oplevelse for dig selv og en anden person kan du vælge at tage til par massage, som er yderst populært for både kærestepar, veninder og venner. En par massage består i, at man kommer som par, det vil sige to personer, og sammen får udført en massage.

Vi udfører mange par massager for mange forskellige ’par’ her hos Hon Torm Massage Klinik og vi har derfor stor erfaring inden for at give netop denne form for massage. Par massage tilbydes i Charlottenlund nær Hellerup og Gentofte.

I vil aldrig glemme en par massage

Vi oplever, at der er mange kærestepar som kommer og får par massage. Der kommer kærestepar og får par massage, hvis de ønsker at have en oplevelse sammen, som de kan se tilbage på med glæde senere hen. 

Ofte sker dette i forbindelse med en årsdag eller lignende, hvor den ene del af parret beslutter sig for at give en par massage, som de begge kan få glæde af. Der kommer også mange venindepar hos os, som skal have en rigtig venindedag, og her er en massage for par oplagt til rigtigt at hygge igennem med

Når I skal have par massage er der mange forskellige slags massageformer I kan vælge imellem. Når I venter på jeres par massage, kan I beslutte jer for om I ønsker en helt traditionel massage, hvilket er meget populært. 

En par massage kan også bestå i oliemassage, hvor vi udvælger nogle olier som vi anvender. Det kan også være, at I ønsker en massage, som er god til sportsudøvere og i så fald kan vi tilbyde en sportsmassage. Og desuden kan vi tilbyde en aroma-massage.

Kontakt os i dag og bestil en tid

Overrask en du holder af med en par massage og ring til os på 39 90 10 03, eller skriv os en mail på info@oasiswellness.dk.​

Priser

  • ​​Par massage 60 min. 950 kr.
  • Par massage 90 min. 1350 kr.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation