Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Sportsmassage gør dig klar til sport

Som alle der har dyrket sport ved, så kan det ofte mærkes på kroppen når man har brugt den meget, og her kan en sportsmassage gøre underværker. Hos Ton Horm Massage Klinik har vi hjulpet mange sportsudøvere i Charlottenlund nær Hellerup og Gentofte. Mange gange har vi med en sportsmassage fået folk ud på banen igen eller ind i centret efter en mindre pause.

At få sportsmassage fjerner mælkesyre

En af de mange fordele, som vores kunder oplever med vores sportsmassage er, at den er med til at fjerne mælkesyre. Og det er netop mælkesyre, som kroppen producerer når man dyrker sport.

Denne syre er god for kroppen idet den kommer, men den kan give tunge ben, hvis ikke man får udført en massage, som kan være med til at fjerne mælkesyre.​

At fjerne denne syre ved hjælp af en sportsmassage gør således, at du hurtigt genvinder din styrke til næste gang du skal træne fodbold, håndbold, ishockey eller en helt anden sportsgren.

​Hvis du vil være helt god ved din krop kan du gøre det til en vane at få udført sportsmassage regelmæssigt, for eksempel hver måned. Således vil din krop hurtigere blive klar til kamp samtidigt med, at du med mindre risiko lige pludseligt vil få en sportsskade. For sportsmassage går netop ind i musklerne og sørger for, at de er mere modstandsdygtige da de bliver masseret på plads.

Kontakt os i dag og bestil en tid

Besøg os allerede i dag, så vi sammen kan se hvilken sportsmassage vi kan lave til dig så du er fit for fight! Vi kan besøges på adressen Rådhusvej 10, 2920 Charlottenlund og du kan ringe til os på telefon ​39 90 10 03.​

Priser

  • Sport massage 30 min. 350 kr.

  • Sport massage 45 min. 450 kr.

  • Sport massage 60 min. 550 kr.

  • Sport massage 90 min. 750 kr

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation