Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Herbal massage stimulerer krop og sjæl

At få foretaget en herbal massage vil ikke kun være gavnlig for dit fysiske velvære, det vil også være gavnligt for dit psykiske velvære. Hos Hon Torm Massage Klinik kan vi garantere, at du vil gå herfra efter en herbal massage med et smil og en tilfreds krop. Denne form for massage kan sætte gang i kroppen og vi oplever meget tit, at kunder ønsker en herbal massage, hvis de netop både har noget indvendigt og udvendigt de skal have ordnet.

Vi bruger thailandske herbal-bolde

Måden, hvorpå vi udfører herbal massage er ved hjælp af thailandske såkaldte herbal-bolde, som er specielt udviklet til netop at bruge i forbindelse med en herbal massage. Disse bolde opvarmer vi ved hjælp af damp og når de så er opvarmede så er de helt klar. Vi glider blidt disse herbal-bolde mod dine muskler i rullende bevægelser, hvilket vil få dig til at føle dig helt fantastisk. Og netop disse bolde er med til at gøre, at en herbal massage skiller sig ud fra en helt almindelig massage. Og det, at både lugtesansen og følesansen bliver brugt gør, at din krop vil huske en herbal massage i lang tid efter.

Boldene til herbal massage indeholder urter

Det, som er unikt ved de herbal-bolde, som man bruger til herbal massage er, at de indeholder en urteblanding, som består af en lang række forskellige urter. Blandt andet indeholder sådanne herbal-bolde både ingefær og citrongræs og disse urter har både den funktion, at de dufter dejligt når man udfører en herbal massage, samtidig med, at de har en positiv effekt på kroppen. Det er nemlig sådan, at hvis man får en herbal massage vil man opleve, at duftene fra disse urter går ind og påvirker ens humør positivt, samtidigt med, at ens krop også bliver mere tilfreds.

Besøg os i dag

Kom allerede i dag forbi for at høre nærmere om herbal massage eller ring til os på 39 90 10 03. Vi holder til på adressen:
​Rådhusvej 10, 2920 Charlottenlund.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation