Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Hotstone-massage afhjælper ømme muskler

​En hotstone-massage har mange fordele, og hos Hon Torm Massage Klinik får vi mange kunder fra både København og Nordsjælland, som kommer ind og beder om at få foretaget en hotstone-massage. Vi oplever, altid at vores kunder ånder dybt ud og er helt afslappede efterfølgende, som om, at stress, bekymringer og spændinger med en sådan hotstone-massage forsvinder ud af kroppen langsomt. Derfor tilbyder vi ofte denne massage til folk, som føler sig stressede og som generelt har brug for at slappe helt af.

En hotstone-massage foregår med lavasten

Når vi udfører en hotstone-massage foregår det ved, at vi opvarmer nogle lavasten. Når disse lavasten er tilstrækkeligt opvarmet lægger vi dem på strategiske punkter på kroppen, for eksempel forskellige steder på ryggen. Vores kunder oplever dog aldrig ubehag, da vi ikke varmer stenene så meget op, at det bliver ubehageligt for kunden.

En del af en hotstone-massage er, at varmen fra stenene trænger ind og løsner spændinger i kroppen. Dette gør, at musklerne er helt modtagelige over for en hotstone-massage, da de er smidige og fleksible. Det andet trin i en hotstone-massage er, at vi smører kroppen ind i olie, som vi efterfølgende masserer med de varme lavasten, således, at både lavasten og olier mødes og gør kroppen helt afslappet og varm.

Med en hotstone-massage vil du opleve færre myoser

Hele denne massage med varme lavasten giver en både vidunderlig, afslappende og helende massage. En hotstone-massage er ikke kun godt for selve kroppen, musklerne og det fysiske velvære. Også en stresset sjæl vil opleve, at blive mere afslappet da der er en direkte forbindelse mellem psykisk og fysisk velvære. Oplever du mange myoser i ryg og især skuldre, vil en hotstone-massage løsne op for disse og massere mange af dem væk. Myoser opstår ofte hvis du har et stillesiddende job, hvor du sidder og spænder musklerne i mange timer.

Book en tid i dag

Book en tid til en hotstone-massage i dag og lad os gøre dig mindre anspændt. Vi kan kontaktes på 39 90 10 03 eller info@oasiswellness.dk, hvor vi står klar til at booke en tid.

Priser

  • Hotstone massage 60 min. 650 kr.
  • Hotstone massage 90 min. 800 kr.​

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation