Klinikken holder lukket fra d.3/8 til og med d.9/8

​+12 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Bredt udvalg af forkælelse

spa

Afslappende & rolig atmosfære​

spa (1)

Oasis Wellness holder til på Rådhusvej 10 i Charlottenlund, hvor vi kan tilbyde forskellige former for massage- og wellness-behandlinger, når du trænger til at slappe helt af og blive forkælet på en ganske speciel måde. Vi tilbyder wellness behandling for kunder i Hellerup, Gentofte og resten af Nordsjælland.

Oasis hudbehandling

​Behandlingen starter med en "body scrub". Det er en dybdegående rensning af huden på hele kroppen, hvor vi fjerner de døde hudceller. Derefter slutter vi af med en lækker soja-lotion-massage.

Oasis hudbehandling 90 min., pris 950 kr.

Oasis olie- og stearinlysmassage

​Olie- og stearinlysbehandling har ligesom massage med soja-lotion en helende og beroligende effekt. Vi benytter kun stearin, der er lavet af 100 procent sojabønneolie. Varm sojabønneolie har en særlig naturlig og ganske fugtgivende funktion. Behandlingen vil derfor få din hud til at føles som den blødeste silke.

Vores massage med stearinlys er med andre ord helt anderledes end traditionel massage med olie. Vores stearinlys er naturligvis specielt fremstillet til brug på kroppen. Derfor smelter den blødt, blidt og nænsomt, hvilket medfører en særlig form for smidig massage.

Princippet i massage med stearinlys er, at den varme stearin bliver hældt direkte på kroppen. Den fungerer dermed som et alternativ til almindelig massageolie, fugtighedscreme eller balsam. Der er tale om relativ ny form for massage, men det er en massageform, der bliver mere og mere populær.

Oasis olie- og stearinmassage 60 min., pris 700 kr.

Bestil tid til en wellness behandling

​Du er altid velkommen til at kigge ind forbi Oasis Wellness i Charlottenlund, men du kan også ringe for at bestille en tid på telefon 39 90 10 03 eller skriv til info@oasiswellness.dk​ for information og booking.

ONLINE BOOKING

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Følg os på Facebook

​Har du spørgsmål vedrørende din forkælelse?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

massage_2

- Frederikke

Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen.

- Kristine

Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!

- Ulla

Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage

- Nevin

Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet

- Lone

Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation