Klinikken holder lukket fra d.3/8 til og med d.9/8

​+12 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Bredt udvalg af forkælelse

spa

Afslappende & rolig atmosfære​

spa (1)

​Thaimassage tilpasset efter dine behov

​Er du på udkig efter en lækker og afslappende omgang thaimassage i omegnen af Gentofte, Hellerup og Charlottenlund? Så kan vi hos Oasis Wellness tilbyde dig en netop den thaimassage, som du har brug for.

Vi tilpasser gerne vores thaimassage efter dine behov, så vi kan fokusere på de muskler, som du har brug for at få løsnet op.

Spændte muskler kan være anstrendende, give hovedpine og dermed gøre hverdagen hårdere at komme igennem, men med den rette thaimassage kan vi løse op for dine muskler, så du kan føle dig frisk og have mere energi til både arbejde, familie og venner.

Traditionel thaimassage virker afslappende

Hos Oasis Wellness får du ikke bare hjælp til at løse op i spændte muskler, men vi giver dig en samlet set god og afslappende oplevelse. Du kan dermed koble helt af og blot nyde en god massage fra en af vores professionelle medarbejdere.

Vores traditionelle thaimassage og de rolige omgivelser i vores klinik får dig til at slappe helt af, og for en kort stund kan du glemme alt om hverdagens udfordringer og kun tænke på at forkæle dig selv.

En kort afkobling fra hverdagen kan være med til at give dig mere energi til de kommende opgaver både på arbejdet og i hjemmet. Du vil have mulighed for at føle dig som et helt nyt menneske efter en god og lækker traditionel thaimassage.

Find en tid her på siden eller ring til os i dag

Uanset om du døjer med ømme muskler, ønsker at forkæle dig selv eller om du vil koble af fra hverdagen med en god thaimassage. Så kan vi altid finde en tid til at give dig den helt rigtige behandling.

Du kan selv booke en tid online her på siden, eller du kan ringe til os på 39 90 10 03 i dag og få en tid. Du kan også skrive til info@oasiswellness.dk.

Priser

  • Thai massage med urter 60 min. 650 kr.
  • Thai massage med urter 90 min. 800 kr.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Følg os på Facebook

​Har du spørgsmål vedrørende din forkælelse?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

massage_2

- Frederikke

Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen.

- Kristine

Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!

- Ulla

Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage

- Nevin

Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet

- Lone

Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation