Klinikken holder lukket fra d.3/8 til og med d.9/8

​+12 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Bredt udvalg af forkælelse

spa

Afslappende & rolig atmosfære​

spa (1)

Vil du gerne fremvise flotte negle både på hænder og fødder, så kan vi hos Oasis Wellness tilbyde dig professionel manicure og pedicure. Vi tilbyder flere forskellige behandlinger på vores klink i Charlottenlund, hvor vi har hjulpet mange fra Gentofte og Hellerup området.

I vores klinik tilbyder vi blandt andet shellac negle med CND Shellac, som ved hjælp af UV-lys øger holdbarheden, så du kan bevare flotte negle i op til 14 dage. Denne form for manicure og pedicure er en kombination af neglelak og gele, hvor gelen er med til at forhindre afskalninger og ridser, som let kan forekomme ved en almindelig neglelak.

Shellac negle giver et flot resultat

Vores medarbejdere har de helt rette metoder til at ligge den perfekte manicure og pedicure, heriblandt shellac negle. Når du kommer i vores klinik, vil der fra start blive taget kærlig hånd om dig, og en manicure starter altid med et blødgørende håndbad, hvorefter neglene klippes og files.

Vi sørger for at pleje dine neglebånd og eventuel hård hud fjernes. Samme procedure forekommer ved pedicure, hvor fødderne skrubbes grundigt og hård hud fjernes med en fil.

​​

Herefter er dine negle klar til en oliebehandling eller lægning af neglelak. Du får også en dejlig og afslappende massage af hænder eller fødder.

​Bestil tid til professionel manicure og pedicure

Har du behov for professionelle shellac negle, så kan du booke en tid til manicure og pedicure online. Du er også velkommen til at ringe og bestille en tid på telefon 39 90 10 03, hvor vi også sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål omkring shellac negle, eller generelle spørgsmål omkring manicure og pedicure.​ Du kan også skrive på info@oasiswellness.dk​. 

​Manicure af hænder

Manicure (60 min.)

300 Kr.

Pedicure (60 min.)

​350 Kr.

Fødder (60 min.)

Hænder (60 min.)

450 Kr.

450 kr.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Følg os på Facebook

​Har du spørgsmål vedrørende din forkælelse?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

massage_2

- Frederikke

Utrolig dejlig massage. Vi ses snart igen.

- Kristine

Meg​et søde piger, både Fern og hendes mor laver fantastisk massage. Fik også lavet negle - de blev rigtig flotte!

- Ulla

Fern laver de fineste negle i byen og hendes mor giver verdensklasse massage

- Nevin

Min mand og jeg fik den bedste behandling idag. Kan varmt anbefale stedet

- Lone

Tak for den helt vidunderlige thai olie massage jeg havde vundet til min datter og mig. Har fået massage mange steder i verden men aldrig en der var så god som den idag

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation