Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Oasis Wellness holder til på Rådhusvej 10 i Charlottenlund, hvor vi kan tilbyde forskellige former for massage- og wellness-behandlinger, når du trænger til at slappe helt af og blive forkælet på en ganske speciel måde. Vi tilbyder wellness behandling for kunder i Hellerup, Gentofte og resten af Nordsjælland.

Oasis hudbehandling

​Behandlingen starter med en "body scrub". Det er en dybdegående rensning af huden på hele kroppen, hvor vi fjerner de døde hudceller. Derefter slutter vi af med en lækker soja-lotion-massage.

Oasis hudbehandling 90 min., pris 950 kr.

Oasis olie- og stearinlysmassage

​Olie- og stearinlysbehandling har ligesom massage med soja-lotion en helende og beroligende effekt. Vi benytter kun stearin, der er lavet af 100 procent sojabønneolie. Varm sojabønneolie har en særlig naturlig og ganske fugtgivende funktion. Behandlingen vil derfor få din hud til at føles som den blødeste silke.

Vores massage med stearinlys er med andre ord helt anderledes end traditionel massage med olie. Vores stearinlys er naturligvis specielt fremstillet til brug på kroppen. Derfor smelter den blødt, blidt og nænsomt, hvilket medfører en særlig form for smidig massage.

Princippet i massage med stearinlys er, at den varme stearin bliver hældt direkte på kroppen. Den fungerer dermed som et alternativ til almindelig massageolie, fugtighedscreme eller balsam. Der er tale om relativ ny form for massage, men det er en massageform, der bliver mere og mere populær.

Oasis olie- og stearinmassage 60 min., pris 700 kr.

Bestil tid til en wellness behandling

​Du er altid velkommen til at kigge ind forbi Oasis Wellness i Charlottenlund, men du kan også ringe for at bestille en tid på telefon 39 90 10 03 eller på vores 

ONLINE BOOKING.​

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation