Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

​Thaimassage tilpasset efter dine behov

Er du på udkig efter en lækker og afslappende omgang thaimassage i omegnen af Gentofte, Hellerup og Charlottenlund? Så kan vi hos Oasis Wellness tilbyde dig en netop den thaimassage, som du har brug for.

Vi tilpasser gerne vores thaimassage efter dine behov, så vi kan fokusere på de muskler, som du har brug for at få løsnet op. 

Spændte muskler kan være anstrendende, give hovedpine og dermed gøre hverdagen hårdere at komme igennem, men med den rette thaimassage kan vi løse op for dine muskler, så du kan føle dig frisk og have mere energi til både arbejde, familie og venner.

Traditionel thaimassage virker afslappende

Hos Oasis Wellness får du ikke bare hjælp til at løse op i spændte muskler, men vi giver dig en samlet set god og afslappende oplevelse. Du kan dermed koble helt af og blot nyde en god massage fra en af vores professionelle medarbejdere.

Vores traditionelle thaimassage og de rolige omgivelser i vores klinik får dig til at slappe helt af, og for en kort stund kan du glemme alt om hverdagens udfordringer og kun tænke på at forkæle dig selv. 

En kort afkobling fra hverdagen kan være med til at give dig mere energi til de kommende opgaver både på arbejdet og i hjemmet. Du vil have mulighed for at føle dig som et helt nyt menneske efter en god og lækker traditionel thaimassage.

Find en tid her på siden eller ring til os i dag

Uanset om du døjer med ømme muskler, ønsker at forkæle dig selv eller om du vil koble af fra hverdagen med en god thaimassage. Så kan vi altid finde en tid til at give dig den helt rigtige behandling. 

Du kan selv booke en tid online her på siden, eller du kan ringe til os på 39 90 10 03 i dag og få en tid. 

​Priser

  • Thai massage med urter 60 min. 650 kr.
  • Thai massage med urter 90 min. 800 kr.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation