Bestil en tid online​ her   |   Følg os på Facebook

Trænger du til at få løsnet op i kroppen, eller vil du gerne give dig selv lidt ekstra forkælelse med en god omgang massage? Hos Oasis Wellness kan vi give dig en god behandling, så du kan få løsnet op i alle muskler og led ved hjælp af massage fra en af vore professionelle massører.

Vores klinik ligger på Rådhusvej 10 i Charlottenlund, men om end du er fra Gentofte, Hellerup eller et helt tredje sted, så kan vi give dig den helt rigtige behandling. Vi sørger for god komfort, så du kan føle dig godt tilpas, stresse af og blot nyde en dejlig massage.

Stress af med en afslappende omgang massage

Massage kan for mange virke afstressende, og det er en god metode til at koble af fra en travl hverdag.​ Vi kan sørge for at du løsner op i hele kroppen, og under massagen vil du føle dig helt afslappet, så du efterfølgende er helt klar til hverdagens udfordringer.

Vi tilbyder flere forskellige typer af massage, som blandt andet parmassage, hvor du og din partner kan få en hyggelig og afslappende oplevelse sammen, samt sportsmassage, som fjerner mælkesyre og kan hjælpe til at forebygge skader. Du kan også booke en tid til en lækker og afslappende thaimassage.

Ring og bestil en tid eller book online

Vil du gerne sikre dig en tid til en god omgang massage, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på 39 90 10 03, eller du kan booke en tid her på siden.

Uanset hvilken form for massage du ønsker, så finder vi en tid til at tage os kærligt af dig og din krop. Vi giver garanti for en massør med stor erfaring, så du kan få en god massage og behandling af de muskler, som du har behov for at få løsnet op.​

Priser

  • Oasis combination thai & sporst massage 70 min. 650 min.
  • Oasis combination thai & sporst massage 90 min. 750 min.

​​Åbningstider

Mandag - Fredag​

9.30 - 19.00​

Lørdag

10.00 - 17.00

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage

​Firmainformation

Oasis Wellness

CVR: 36292032

Kontaktinformation